Liberalii au atacat Presedintia si PD pe toate fronturile. Liderul pedist, Emil Boc, raspunde optimist: „Alianta merge mai departe“.

Alianta cu PD, suspendata in doua filiale, Basescu, continuatorul lui C.V. Tudor si al lui Ion Iliescu, PD, partid de mincinosi - sase liberali au iesit pe teren si s-au intrecut in figuri de stil pe subiectul Basescu si PD.

Scandalurile de weekend au devenit deja traditie in Alianta, au remarcat sec pedistii. Ministrul liberal al Apararii, Teodor Atanasiu, a vorbit despre existenta unor intelegeri politice intre Traian Basescu si liderul PSD, Mircea Geoana. "Nu au decit sa se alieze cu PSD", a spus ministrul despre PD. In afara de Atanasiu, nimeni din PNL nu a auzit insa despre "discutiile" Basescu-Geoana, dar liberalii spun ca vor sa afle amanunte de la Atanasiu. Ministrul Apararii a declarat simbata, la Alba, ca "au inceput discutiile dintre Traian Basescu, presedintele de drept cu cel de facto al PD, cu Mircea Geoana, pentru reintregirea FSN-ului". Ministrul nu a putut fi contactat pentru lamuriri suplimentare.

In schimb, PSD a dezmintit presupusa negociere cu PD. Ministrul democrat al Muncii, Gheorghe Barbu, a afimat si el ca PD nu poarta discutii cu PSD. "Nu avem date despre o astfel de intilnire, dar refuz sa cred ca Traian Basescu, care a criticat sistemul ticalosit, s-a putut intilni cu Mircea Geoana", a mentionat purtatorul de cuvint al PNL, Eugen Nicolaescu. El a spus ca PNL asteapta ca Teodor Atanasiu sa spuna pe ce se bazeaza in aceste informatii.

Intrebat daca lui Atanasiu i se poate aplica aceeasi pedeapsa ca deputatului Cristian Boureanu, suspendat un an de zile din PNL pentru ca a vorbit despre presupuse intilniri PNL-PSD, purtatorul de cuvint al liberalilor a sustinut ca afirmatiile nu sint comparabile. "Atanasiu nu a facut referire la intilniri PNL-PSD. Nu este acelasi lucru", a opinat Eugen Nicolaescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.