Liberalii privesc cu scepticism o eventuala revenire a lui Theodor Stolojan in PNL, dupa ce Basescu a declarat ca fostul lider n-a demisionat niciodata din partid.

Sustinatorii lui Tariceanu afirma ca actualul lider al PNL a devenit presedinte in urma unui congres, raspunzind astfel atacului prezidential care punea, indirect, in discutie, legitimitatea actualei conduceri a partidului. Basescu a declarat, miercuri seara, la Antena 1, ca "Stolojan nu a demisionat niciodata din conducerea PNL, ci i-a delegat atributiile lui Calin Popescu Tariceanu".

Nicolaescu: "Este bine venit in PNL"

Purtatorul de cuvint al PNL in perioada conducerii lui Theodor Stolojan, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, spune ca "amanuntele legate de transferul de atributii sint cunoscute de putine persoane". "Singurii in masura sa spuna cum au stat lucrurile sint Theodor Stolojan si ceilalti participanti, respectiv Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu", considera ministrul liberal.

Potrivit acestuia, oricum mandatul de transfer de competente a fost valabil pina in februarie 2005, cind s-au organizat alegeri in PNL si a candidat numai Calin Popescu Tariceanu. "Atunci daca ar fi candidat ar fi fost ales cu siguranta", a afirmat Nicolaescu, adaugind ca "Stolojan este oricind binevenit in PNL".

Turcan: "Pentru multi liberali, Stolojan e un pericol"

Fosta consiliera de imagine a lui Theodor Stolojan, deputatul PNL Raluca Turcan, spune ca la momentul retragerii din cursa electorala Stolojan i-a delegat temporar atributiile de conducere lui Tariceanu si ca din acest punct de vedere afirmatia lui Basescu este corecta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.