Biroul de presa al PSD a transmis ieri reportaje despre mitingurile electorale ale Aliantei PNL-PD. Deranjat de relatarile in oglinda aparute luni in cele mai multe cotidiene, din care rezulta ca PSD nu prea reuseste sa adune oameni la intilnirile electorale, in vreme ce Traian Basescu stringe spontan mii de simpatizanti, partidul de guvernamint a transmis redactiilor viziunea sa fata de acest subiect. Buletinul electoral numarul 116 de pe site-ul PSD prezinta pe larg vizitele lui Traian Basescu la Ploiesti si Slatina, uitind sa schimbe preambulul comunicatului care precizeaza: "Biroul de presa al Uniunii Nationale PSD+PUR este imputernicit sa va informeze cu privire la actiunile electorale desfasurate de organizatiile judetene". Urmeaza titlul "Traian Basescu si-a ratat vizita electorala la Ploiesti si Slatina". Reportajele scrise de PSD vin sa contracareze relatarile din cotidienele de luni, care au prezentat succesul de public al Aliantei PNL-PD la Craiova si Slatina. In paralel cu aceste relatari, ziarele de luni au pus in oglinda spectacolul pe care s-au straduit sa-l regizeze la Vrancea oamenii lui Nastase. In vreme ce pentru Traian Basescu au venit spontan 10.000 de oameni la Slatina, pentru Adrian Nastase, echipa de campanie a trebuit sa aduca simpatizanti cu autobuzele.

Comunicatul PSD precizeaza insa ca la Slatina "participarea a fost una redusa, circa 4.000 de oameni, dintre care aproximativ 2.500 membri ai Aliantei, sositi cu autocarele din unele localitati ale judetului, restul fiind in marea lor majoritate copii pina la 18 ani a caror atractie a prezentat-o trupele Voltaj si Capital".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.