Avalansa de schimbari din conducerea Camerei Deputatilor s-a lasat, ca de obicei, cu scandal.

Cei ramasi fara functii s-au inclestat de spatiile luxoase pe care le-au detinut si noii veniti s-au trezit exilati la ultimul etaj al Casei Poporului. Liberalul Titus Gheorghiof, ramas fara nici un fel de functie, si-a tras si un bonus, Mercedes-ul presedintelui ramas de la Adrian Nastase, stiind ca Bogdan Olteanu foloseste o masina de la SPP.

Pentru deputati se pare ca proverbul "orice invat are si dezvat" nu se aplica. Alesii care si-au pierdut functiile in Biroul Permanent tin cu dintii de "onorurile" materiale. Dupa demisia lui Nastase din fruntea Camerei, un post de vicepresedinte a fost luat de la PNL (victima Radu Rusanu) si dat PSD, asa cum prevede regulamentul.

Astfel, a intrat in conducerea Camerei Valer Dorneanu. Rusanu a coborat in rang la nivelul de secretar al Camerei Deputatilor, din care a demisionat colegul sau de partid Titus Gheorghiof. Din Birou s-a retras si pesedistul Marin Diaconescu, lasand functia sa de chestor lui Valeriu Zgonea. Toate aceste combinatii si permutari de oameni, functii si partide au dus la o cearta de zile de mari, care mocneste de dupa usile parlamentarilor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.