Secretarul general al Camerei Deputatilor, Geta Ionescu, le-a pregatit o surpriza ziaristilor : ea i-a scos la plimbare, prin curtea Parlamentului unde se plantau copaci.

"Ideea e sa va atasati cat mai mult de institutia asta si va dam sansa sa aveti fiecare cate un pomisor. Va fi pomul d-voastra, puteti sa-l vizitati , sa tineti legatura cu el", a explicat Geta Ionescu mobilul actiunii, intr-un soi de conferinta ad-hoc.

Imbracata in taior, ea s-a indreptat catre locul muncii adresandu-le jurnalistilor un indemn heirup-ist: "Cine n-a plantat un pom, sa planteze acum!". "In copilarie am facut practica la plantat si altoit pomi", a mai marturist secretarul Camerei in timp ce dadea cu sapa sa acopere cu pamant radacina pomisorului pe care l-a plantat demonstrativ. I

ntrebata de ce nu i-a chemat mai degraba pe parlamentari la aceasta actiune "de atasare" , caci poate astfel nu vor mai chiuli asa des de la lucrarile forului legislativ, Ionescu a spus ca nu a indraznit sa-i deranjeze pe alesii care aveau vot final.

Alesii n-au fost scosi la sapa

"Poporul i-a ales ca sa voteze, nu sa planteze", a comentat ea. Copaceii reprezinta o sponsorizare de la RomSilva, ca urmare a unui program national de impadurire. In curtea Parlamentului , vor fi plantati aproximativ 400 de puieti de salcioara, stejar, scorusi, tei, mesteacan si frasin. Plantarea de pomi nu este insa singurul demers de "umanizare" a Casei Poporului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.