Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, avea un mod aparte de a atrage atentia colegelor, pe vremea cand era elev in ciclul primar.

Bogdan Olteanu are o botina foarte fina

Informatia a fost povestita in exclusivitate pentru "Averea", de mama unei foste colege de banca a actualului presedinte al Camerei. Lenuta Teodorescu, avand dubla cetatenie, a sosit de curand din SUA si a dorit ieri sa-l viziteze pe Bogdan Olteanu pentru a-l felicita si a-i transmite urari din partea fostei colege de banca a acestuia, Mihaela Teodorescu.

Ea a povestit cum in clasa a II-a, la Scoala Generala nr. 11 din Bucuresti, Bogdan Olteanu i-a pus o piedica fiicei ei "pentru ca o placea". Dar simpatia presedintelui Camerei pentru colega de banca a avut urmari neplacute, pentru ca Mihaela s-a intors acasa cu genunchii bandajati de invatatoare, si-a amintit doamna Teodorescu. Suparata, aceasta a pus mana pe telefon si a sunat-o pe mama lui Bogdan Olteanu. "Daca nu-l invatati sa se poarte, ma duc la scoala si-i rup urechile. Atrageti-i atentia sa se poarte frumos. Nu v-ar conveni nici dumneavoastra sa va vina copiii de la scoala, cu genunchii raniti", ne-a relatat Lenuta conversatia cu mama actualului presedinte al Camerei.

"Ei ii placea de altcineva"

Potrivit intervievatei, doamna Olteanu i-a raspuns foarte respectuos sa nu aiba nicio grija, ca nu se va mai repeta. "I-a pus piedica pentru ca o placea", spune acum Lenuta Teodorescu. "Au stat in aceeasi banca, dar ei ii placea de altcineva. Erau amandoi inalti", si-a continuat ea povestea.

In timpul liceului, grupul de colegi din care faceau parte Mihaela Teodorescu si Bogdan Olteanu, dar si sotul actual al Mihaelei, isi serba aniversarile impreuna. Incidentul nu a impiedicat-o pe Mihaela sa aiba cea mai buna impresie despre actualul presedinte al Camerei. "Era cel mai destept, cel mai haios, cel mai frumos si cel mai educat copil", i-a spus fiica din America mamei sale cand vestea ca Olteanu a devenit presedintele Camerei a ajuns peste Ocean, acolo unde familia fostei colege este mutata definitiv.

Desi a venit din SUA dupa o absenta de 7 ani din tara, mama fostei colege a lui Olteanu nu a fost insa primita in audienta la presedintele Camerei. Insa Lenuta Teodorescu a spus ca nu se supara si ca va reveni alta data.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.