Liderii organizatiilor din Transilvania si Banat ale PSD vor sa organizeze o greva fiscala pentru a protesta fata de faptul ca lucrarile la Autostrada Transilvania treneaza.

Social-democratii ardeleni nu vor sa mai plateasca impozite "daca statul roman repartizeaza dupa criterii politicianiste investitiile de infrastructura", se arata intr-un comunicat al liderilor regionali ai PSD reuniti la Cluj pentru consultari cu conducerea centrala a partidului. Pesedistii ardeleni si banateni au cerut reluarea imediata a lucrarilor si recuperarea intarzierilor prin alocarea unor sume suplimentare de la bugetul de stat.

In al doilea rand, ei au mai cerut desecretizarea contractului in intregime, astfel incat opinia publica sa-i cunoasca in totalitate continutul. Pesedistii cred ca blocarea lucrarilor este un subterfugiu pentru a masca alocarea resurselor bugetare in functie de interese politicianiste.

"Pentru faptul ca tot mai multi ardeleni voteaza pentru social-democrati nu este drept sa fie pedepsita intreaga regiune", sustin organizatiile PSD. Acestea sunt nemultumite ca lucrarile la autostrada construita de compania Bechtel au fost sistate din cauza subfinantarii proiectului de catre Guvern.

"Din cand in cand, Emil Boc sau alti politicieni PD-isti au incercat sa deturneze atentia opiniei publice prin diferite comunicate prin care doreau sa traga de timp, ba cerand refacerea unor scheme de finantare, ba prin false cereri privind desecretizarea contractului. In tot acest timp, lucrarile s-au oprit, iar ardelenii au tot mai multe drumuri blocate de caderile de pietre sau multimi de gropi spre a ajunge in capitala Romaniei".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.