Ponta, Corlatean, Rovana, Rus string „unitatea de monolit“ a PSD in jurul lui Mircea Geoana.

Dupa vizita in Moldova, Mircea Geoana si-a luat inta riri si a intrat ieri in birlogul lui Ioan Rus, seful grupului de la Cluj. La intilnirea cu pesedistii din Transilvania, Geoana a mers insotit, pe linga suita sa obisnuita, si de fosti apropiati ai lui Adrian Nastase: Victor Ponta, Titus Corlatean si Rovana Plumb.

Ioan Rus a confirmat sus- tinerea transilvanenilor pentru actualul presedinte al PSD, dar a afirmat ca "acest sprijin este conditionat de capacitatea lui Mircea Geoana de a promova ideile de reforma in partid". Primenirea partidului, a spus seful PSD, se face prin gasirea unor oameni noi, din rindul membrilor, care sa fie alesi dupa criteriile "competenta si onestitate" si pe care PSD sa ii promoveze accelerat.

"Pregatirea cadrelor este adevarata reforma a PSD", a intarit Geoana. El a mai declarat ca nu exclude varianta alegerilor anticipate si ca prega- tirea managerilor de campanie in cadrul PSD a inceput deja. "Ne pregatim, ca orice partid constiincios, pentru alegerile pentru Parlamentul European, dar si pentru cele viitoare generale, prezidentiale, locale", a sustinut Geoana.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.