La o saptamana dupa ce a fost ales presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu a inceput sa se simta ca acasa. Si-a personalizat spatiul in masura in care perioada scurta i-a permis, si a inceput sa innoiasca locul.

Prima camera din spatiile alocate sefului deputatilor, adica biroul propriu-zis, este inca incompleta. Olteanu a renuntat la tablourile mostenite de la predecesorul sau, Adrian Nastase, pe motiv ca nu-i placeau. In locul lor nu a pus inca nimic. Au ramas cuiele iesite prin tapiserie. Liberalul a compensat insa spatiile goale cu o tabla alba, pe care si-a adus-o de la Guvern, unde isi noteaza cu carioca toate proiectele pe care trebuie sa le finalizeze.

Pe rafturile care inconjoara biroul au inceput sa se adune lucrurile noului presedinte. Ceva carti, volumele de legi pe care si le-a adus de la Guvern si alte maruntisuri. Dar Olteanu si-a adus cu el si "trofeele". Unul e premiul primit in primavara de la tinerii liberali: diploma pentru "cel mai tanar senior". Un alt trofeu este de fapt un cadou, pe care l-a primit de la colegele sale de partid: o crosa de golf, cu minge cu tot si un caus de lemn pentru exersatul in birou.

"Eu nu sunt jucator de golf, dar cadoul mi-a placut foarte tare si l-am luat cu mine peste tot", ne-a spus Olteanu, care din cand in cand, in momentele de relaxare, mai da o lovitura stangace.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.