Deputatul PRM Olguta Vasilescu a solicitat, ieri, demisia ministrului de Externe, Mihai Ungureanu, pe motiv ca nu s-a prezentat la dezbaterile asupra ordonantei Gojdu.

Plenul Camerei Deputatilor a dezbatut ieri proiectul de aprobare a ordonantei de ratificare a acordului romano-ungar de infiintare la Budapesta a Fundatiei publice Gojdu.

Deputatii au cerut de marti prezenta ministrului de Externe Mihai Ungureanu, insa secretarul de stat in MAE, Lucian Leustean, a declarat ca ministrul se afla la Constanta, impreuna cu presedintele Traian Basescu, la un seminar legat de zona Marii Negre.

"Pentru a treia oara in doua saptamani suntem sfidati de Mihai Razvan Ungureanu, care de fiecare data ne-a promis ca vine si apoi s-a scuzat ca are alt program. In conformitate cu Regulamentul, cand se solicita prezenta ministrului la dezbateri aceasta este obligatorie. Pentru ca ne-a sfidat, cer demisia lui Mihai Razvan Ungureanu din functie", a spus Olguta Vasilescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.