Declaratia controversata a lui Ludovic Orban privind modul de ascensiune a unor femei in politica a deschis cutia Pandorei. Atat le-a trebuit politicienilor democrati, cei cu state vechi, care au vazut multe la viata lor!

Capitolul Mioara Mantale a fost subiect de dezbatere in partid, pe grupulete, de la venirea ei la Bucuresti si pana in ziua de azi, cand este sefa peste Prefectura Capitalei. Totusi, despre Mantale se vorbeste cu intelegere in privinta marii ei iubiri. E drept, aceasta s-a incheiat prin august-septembrie 2004, dupa cum spun sursele noastre.

Mioara Mantale a explodat imediat in viata publica, odata ce a venit la Bucuresti, direct din dulcele targ al Iesilor. Mantale n-a venit de una singura, ci a fost adusa de Varujan Vosganian, sarmantul sef al armenilor si fostul ei sef de partid, pe vremea cand amandoi erau in UFD. Povestea de dragoste dintre Mioara Mantale si Varujan Vosganian se pare ca a fost cel mai urmarit eveniment din culisele politichiei autohtone.

Monica si Varujan < big love

In fata acestuia, paleau si cei mai aprigi carcotasi, nevoiti sa recunoasca, nu fara invidie, ca "Monica si Varujan < big love". Mioara Mantale si-a inceput ascensiunea nu pe vremea cand era consilier juridic la Bancorex sau BIR, doua banci falimentare, nici cand a facut o reclama pentru sapunul "Dove", ci de cand a devenit asistenta lui Vosganian. Pusa pe listele electorale de la Bucuresti, Mioara Mantale ajunge consilier la Primaria Capitalei, pe listele UFD. Povestea de dragoste a celor doi continua si dupa ce ea se-nscrie in PD, adica in 2002.

Angajata la Departamentul de imagine, asa cum sta bine unui fost model, Mioara Mantale atrage atentia destul de repede principalului vector de imagine al partidului: Traian Basescu. Sursele noastre democrate sunt convinse ca intre Basescu si Mantale a existat o relatie speciala, de vreme ce a avut o asemenea ascensiune, relatie care a dus si la incheierea povestii de dragoste dintre Mioara Mantale si Varujan Vosganian. Cat este legenda sau cat dintre acestea sunt simple povesti marinaresti este greu de precizat.

Cert este ca pe seama senatorului Vosganian s-au facut destule glume de catre colegii sai din Alianta, pornind de la gestul lui Basescu, care i-a luat palaria din cap, la un miting electoral, si-a pus-o pe cap, apoi a aruncat-o in multime. "Dupa ce ca te-a lasat fara iubita, acum ti-a luat si palaria", a fost replica acida cu care era gratulat senatorul mult timp de la acel incident.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.