Scandalul declansat de declaratiile lui Ludovic Orban la adresa colegelor de Alianta, Raluca Turcan si Mioara Mantale, inca da in clocot, tulburand activitatea Coalitiei.

Multi membri din PNL il sustin pe Orban, fiind de parere ca acesta n-a facut decat sa spuna ?in direct", ceea ce tot partidul vorbeste pe la colturi. Acum, apar fel de fel de "picanterii" despre Raluca Turcan si Stolojan, subiect abandonat in ultimul timp. Una dintre acestea, potrivit surselor noastre, se refera la o intamplare din campania electorala, din mai 2004, inainte ca Stolo s-o cunune pe consiliera sa.

Raluca era atunci consiliera personala a lui Stolo, candidatul Aliantei la presedintie. Gurile rele spun ca, intr-o dimineata, la micul dejun, la Alba, Raluca l-ar fi apostrofat pe liderul PNL, in prezenta mai multor liberali din organizatie: "Domnule Stolojan, v-ati uitat periuta si pasta de dinti in bagajul meu". Povestea aceasta a facut inconjurul partidului, desi, chiar si cei mai carcotasi dintre liberali recunosteau ca Raluca si Stolo au dormit in camere separate. O alta poveste interpretata in fel si chip este cea legata de prezenta Ralucai, la vizita oficiala a lui Clinton, in tribuna oficiala, alaturi de Stolojan. Protocolul ar fi prevazut ca Stolo sa fie insotit de sotia sa, insa acesta a aparut alaturi de Raluca. Gestul a fost si este catalogat si azi, drept o incalcare "impardonabila" a protocolului oficial, un lucru "care nu se face".

Raluca va dezvalui amantlacurile din PNL

Pe de alta parte, deputatul Raluca Turcan ne-a spus ca nimic din toate aceste "mizerii' nu sunt adevarate. Referitor la incidentul de la Alba, cu "periuta lui Stolo", Raluca ne-a spus ca toate aceste vorbe nu intamplator au fost lansate la Alba, unde sef este ministrul Athanasiu. Raluca Turcan ne-a spus ca nu ar fi facut niciodata o asemenea prostie, sa se expuna singura. Asta in cazul in care ar fi existat vreo relatie. Deputatul PNL ne-a marturisit ca toate aceste povesti au inceput odata cu publicarea pozelor de la Mc Donald's, desi in masina in care era ea si Stolo era si soferul.

Una peste alta, Raluca Turcan a spus ca va pune capat acestor minciuni in instanta si ca de acum incolo nu va mai tacea din gura, va spune si ea ce stie despre amantlacurile din PNL, ale liderilor mai mari sau mai mici. Se pare ca acest scandal a afectat-o foarte mult pe mama Ralucai, care a ajuns la spital, cu tensiunea 22, in conditiile in care este si cardiaca.

Lucreaza impreuna de 16 ani!

Raluca Turcan lucreaza cu Theodor Stolojan de 16 ani batuti pe muchie. Mai exact, inca din 1990, cand a fost consiliera acestuia la firma Tofan. Din 2000, de cand Stolo s-a inscris in PNL, Raluca l-a urmat indeaproape, fiind consilierul sau personal. Cat timp Stolo a predat, la o facultate din Sibiu, Raluca i-a fost asistenta. Tot Stolojan a fost cel care a dus-o in fata altarului, fiindu-i nas, iar a doua pereche de nasi i-au fost Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii "Iarta-ma", si sotul acesteia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.