Conservatorii isi acuza colegii de guvernare ca preiau proiectele legislative ale partidului lor.
"Am ajuns la concluzia ca, atunci cand avem actiuni proprii, ori nu suntem bagati in seama de colegii nostri, ori ne sunt furate aceste proiecte. Un exemplu este legea averilor ce nu pot fi justificate legal, furata de PD", a declarat Bogdan Ciuca, purtator de cuvant al PC, citat de Mediafax. El a mai declarat ca proiectul legislativ al PC a fost depus inca din iunie 2005 si la scurt timp, a fost avizat de Consiliul legislativ, fara a reusi sa obtina acelasi aviz si din partea Guvernului. Dupa acest eveniment conservatorii au aflat ca aceeasi lege o pregatesc cei de la Ministerul Justitiei si de la Agentia Nationala a Administrare Fiscala.

"Am cerut public domnului Bodu si doamnei Macovei sa ne spuna daca mai exista un asemenea proiect, insa nu ni s-a raspuns si la un moment dat a aparut public reprezentantul ANAF si a anuntat ca au un proiect pe care vor sa-l lanseze si care se cheama exact ca al nostru: 'Controlul averilor ce nu pot fi justificate legal>>", a afirmat Ciuca. Dar acesta nu este un caz singular, mai sunt multe alte situatii asemanatoare", a mai spus purtatorul de cuvant


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.