Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, a recunoscut ca sunt tineri pesedisti care doresc un proiect politic comun cu partidul sau.
"PIN este de acord cu aceasta propunere, cu doua conditii: sa fie tineri competenti si cu dosarul curat", a declarat Sandru. Aceasta a spus ca liderii PIN nu au initiat demersurile negocierilor politice, propunerea venind din partea unor membri PSD nemultumiti de marginalizarea tinerilor in acest partid.

Deputatul PIN a estimat la 10 numarul celor care sunt interesati de acest proiect politic, insa nu toti sunt parlamentari. Numele lor sunt tinute pentru moment secrete pentru a nu provoca represaliile conducerii PSD. Lavinia Sandru a mai colaborat cu acestia pe linia social-democratiei europene pe vremea cand era secretar executiv al PD. Conform spuselor sale, si in partidele Aliantei sunt tineri nemultumiti de faptul ca nu pot sa se exprime la nivelul conducerii centrale, insa deocamdata nu s-au aratat dispusi sa colaboreze cu PIN. Sandru nu a precizat in ce forma se va concretiza colaborarea dintre PIN si disidentii din TSD, dar a spus ca publicul-tinta va fi cel al tinerilor formati dupa 1989. "Si in PSD, si in alte partide sunt multi tineri care nu ezita sa-si salveze carierele politice", a declarat Lavinia Sandru.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.