Conservatorii sunt din ce in ce mai nemultumiti de vicepremierul George Copos. Potrivit unor surse din interiorul partidului, lui Copos i se reproseaza faptul ca implicarea sa in dosarul Loteriei afecteaza imaginea si-asa chinuita a partidului.
Si asta n-ar fi tot, daca macar partidul ar fi fost oarecum avantajat din aceasta nominalizare. Acum, din ce in ce mai multe voci au inceput sa cracneasca si despre "zgarcenia" notorie a omului de afaceri, care "are arici la buzunar". Una din marile "tepe" pe care le-a dat Copos propriului partid, nu i-a fost iertata nici astazi.

Colegii sai sunt pur si simplu revoltati ca George Copos a ajuns vicepremier... cu doar 16.000 de euro! Dupa ce a promis ca va sponsoriza partidul cu 300.000-400.000 de euro, in final, zgarcitul om de afaceri n-ar fi scos din buzunar decat 16.000 de euro. Culmea culmilor! Chiar si pentru suma asta - ridicola, fata de potentialul sau financiar - Copos ar fi cerut sa i se dea chitanta!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.