Senatorul PSD Antonie Iorgovan refuza sa-si retracteze afirmatiile din cauza carora a ramas fara sprijin politic.

Intr-o conferinta de presa organizata ieri, Iorgovan a acuzat o "cupola? oculta care a dus partidul la marginea prapastiei si care a stabilit drept criterii de ascensiune politica homosexualitatea, masoneria, infractionalitatea, apartenenta la "sf?nta Securitate?, nepotismul si relatiile de afaceri. Iorgovan a tinut insa sa-si nuanteze si sa-si explice declaratiile incendiare facute saptam?na trecuta. Parintele Constitutiei a spus ca a facut respectivele aprecieri pentru ca discuta aspecte practice ale unei "probleme stiintifice?, cea de selectie a criteriilor unei echipe guvernamentale. "Am facut afirmatiile acelea intr-un context?, a spus senatorul. Acesta a negat insa ca ar fi spus ca Adrian Nastase ar fi initiat sau patronat respectiva grupare, d?nd de inteles ca aceasta era o grupare din exterior care a reusit cumva sa paraziteze PSD si sa-si impuna oamenii prin "tot felul de structuri de promovare?.

Homosexualitatea, la ordinea zilei

Intr-un final, fostul secretar al Senatului a venit cu o declaratie stupefianta. Iorgovan a spus ca discutiile despre orientarea homosexuala a pesedistilor erau foarte frecvente in partid. "Sunt dintre putinii nebuni din PSD care spun clar aceste lucruri?, a declarat Iorgovan, dezlantuindu-se apoi impotriva clanurilor oculte de masoni si homosexuali. "Cum sa ajunga cineva, pe baza acestor optiuni, in structurile de partid?, s-a intrebat revoltat Iorgovan.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.