Presedintele PSD, Mircea Geoana s-a intalnit ieri, la sediul partidului, cu seful delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, subiectul discutiei fiind politizarea luptei impotriva coruptiei.

"Am discutat ceea ce am spus ieri (marti, n.r.) la Bruxelles, la intalnirea cu Olli Rehn si cu alti comisari europeni, ca este absolut firesc ca in Romania sa se faca o lupta puternica impotriva coruptiei, dar ca simtim tot mai mult o politizare a acestui fenomen, ca simtim cum impotriva opozitiei se creeaza o adevarata psihoza colectiva", a adaugat Geoana.

Presedintele PSD Mircea Geoana declarase, marti, ca le-a prezentat comisarilor europeni Olli Rehn si Joaquin Almunia, la Bruxelles, "cazul flagrant" reprezentat de chemarea repetata si abuziva a fostilor ministri PSD la Parchet in dosarul "Rompetrol".

De asemenea, Geoana le-a prezentat oficialilor europeni si ceea ce el a numit cazurile de hartuire a alesilor locali ai PSD de catre actuala putere de la Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.