Negocierile cu PRM pentru votul dat candidatului Aliantei D.A. la presedintia Camerei Deputatilor au fost purtate direct intre Bogdan Olteanu si liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustin surse din PRM. Aceleasi surse spun ca cei doi s-au intilnit miercuri in biroul lui Vadim de la Senat, unde liderul PRM i-a cerut lui Bogdan Olteanu o promisiune ferma ca ii va fi rezolvata cererea pentru un nou sediu, pe care premierul Tariceanu o semnase inca de anul trecut. RAAPPS a taraganat inca de atunci rezolvarea problemei peremistilor.

Potrivit Legii partidelor politice, PRM are dreptul la un sediu asigurat de Guvern prin RAAPPS, dat fiind ca sediul actual din strada Clemenceau a fost deja revendicat, iar PRM a fost somat de noul proprietar, un cetatean roman cu domiciliul in Germania, sa paraseasca locatia inca din vara anului trecut. Aceleasi surse sustin ca Vadim ar fi cerut o vila care apartine RAAPPS, situata in cartierul 1 Mai, linga Arcul de Triumf, insa nu a primit inca un raspuns din partea Regiei cu privire la locatia ceruta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.