Mircea Geoana are deja un contracandidat declarat la functia de presedinte al PSD, pe Madalin Voicu.
Vicepresedintele PSD-Bucuresti a anuntat ca va candida la prima functie din partid, indiferent daca viitorul Congres va fi extraordinar sau la termen. Voicu a pledat pentru convocarea Congresului cat mai repede posibil pentru a stopa declinul PSD in sondaje. "Riscam, la cat avem acum, 16-17%, sa disparem, ca si competitori, de pe scena politica romaneasca. Un Congres extraordinar poate aduce o noua garnitura de conducere si o noua atitudine la nivelul PSD", a spus Voicu. El a spus ca excluderile, demisiile si demisiile fortate slabesc partidul si i-a cerut lui Mircea Geoana sa demonstreze ca poate ridica PSD-ul la 33%, procentajul pe care partidul il avea la Congresul trecut.

Voicu a declarat ca retragerea in plan secund a liderilor cu probleme de imagine si credibilitate se impune, dar nu prin masuri radicale precum excluderile. "Mitrea, Hrebenciuc, Adrian Nastase nu mai sunt credibili, nu au o imagine care sa ofere, in continuare, siguranta electoratului. Nu stiu daca excluderea sau demisia sunt solutii. Poate retragerea in esalonul doi sau trei sa fie o solutie", a adaugat Voicu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.