Doi artisti s-au inscris in aceste zile in PD la organizatia Sectorului 2. Tudorel Filimon Tudorel, actor de comedie in serialul "La bloc", si Gheorghe Turda (foto), interpret de muzica populara, au declarat ca doresc sa se implice activ in viata comunitatii prin intermediul PD. Pe Tudorel Filimon l-ati putut vedea in serialele de comedie de la televiziuni, insa Turda este mai cunoscut.

Omul a cantat de pe vremurile apuse si a primit si gradul de colonel al Ministerului de Interne. Pe inceputul anilor ?90 chiar au fost zvonuri ca Turda nu s-ar fi limitat doar la culegerea de folclor in cadrul Internelor, ci ar fi fost colaborator al baietilor cu ochii albastri. Acuzatiile n-au fost insa niciodata dovedite. Acum sefa lui pe linie de partid va fi Anca Boagiu, ministrul Integrarii. Tudorel Filimon si Gheorghe Turda reinnoada traditia PD de pe vremea lui Petre Roman, cand mai multi cantareti, printre care si Elena Carstea, se inghesuiau sa sustina partidul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.