Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, va candida pentru o functie de conducere in partid, in cazul organizarii unui congres extraordinar. Sorin Oprescu, a declarat intr-o emisiune televizata ca, in cazul organizarii unui Congres extraordinar, va candida pentru una din functiile de conducere, dar nu pentru cea de presedinte. Oprescu considera ca reforma interna in PSD trebuie sa continue si ca partidul trebuie sa-si regaseasca identitatea. "Tot ce inseamna putreziciune trebuie sa mearga la fund", a declarat Oprescu adaugand ca acest lucru nu se va intampla de la sine, "dar iata ca lucrurile au inceput sa se aseze".

Desi alegerile anticipate nu ar avantaja PSD, Oprescu a lasat sa se inteleaga ca nu exclude organizarea acestora, dupa publicarea Raportului de monitorizare al UE din luna mai. Conform declaratiilor facute de presedintele PSD Mircea Geoana la finalul intalnirii de marti noapte, PSD ia in considerare organizarea unui Consiliu National dupa raportul de monitorizare al Comisiei Europene. Abia aceasta intalnire va decide daca si cand va avea loc Congresul extraordinar si care va fi ordinea de zi.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.