Senatoru Antonie Iorgovan a afirmat ieri, ca Adrian Nastase si o serie de lideri ai partidului fac parte dintr-o "gasca al carei criteriu de apartenenta au fost homosexualitatea, masoneria si infractionalitatea. Nastase si gasca lui sint expresia de cumetrie intre politica si matusa Tamara". Senatorul PSD nu a probat nici una dintre afirmatii. Printre colegii "de gasca" ai lui Nastase, Iorgovan i-a enumerat pe "Eugen Bejinariu, Gabriel Oprea, Miki Spaga sau Spagaton".

In schimb, Mircea Geoana se bucura de simpatia lui Iorgovan: "Geoana este cel mai invatat politician pe care il are Romania la ora actuala". Invatatul politician Geoana nu avea ieri aceeasi simpatie pentru Iorgovan: "Este inadmisibil ce a declarat Antonie Iorgovan. Nu se pot face acuzatii despre orice cetatean, mai ales despre orice coleg, folosind aceste criterii. Fac apel la toata lumea din partid sa fie retinuta, mai ales in aceasta perioada agitata si tensionata pentru PSD. Luni, la sedinta de conducere a partidului, vom discuta despre atitudinea lui Iorgovan".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.