Ludovic Orban acuza din nou incalcarea protocolului Aliantei in Bucuresti.

De data aceasta, vinovati ar fi cativa consilieri democrati de la primariile de sector. In opinia sa, consilierii PD din sectorul 5 s-au "vanghelizat", iar la sectorul 6 doi democrati "se bat ca chiorii" pentru postul de viceprimar. Prin urmare, Orban a solicitat convocarea "de urgenta" a Consiliului de conducere al Aliantei pe Capitala, unde vor fi dezbatute "problemele grave rezultate in urma incalcarii protocolului".

"In sectorul 5, consilierii PD aproape au disparut, nu mai stim daca mai sunt, pentru ca vin la sedinta cu propteaua sub brat si voteaza tot ce le propune Vanghelie", sustine Orban.

De asemenea, PNL va solicita conducerii PD Bucuresti pentru a interveni in aplanarea conflictului de la Primara sectorului 6, unde doi membri PD se judeca in tribunal pentru postul de viceprimar al acestei zone administrative.

"La sectorul 6 exista un proces interminabil intre Constantin Patica si Serban Preda, membri PD, care isi disputa postul de viceprimar. Trebuie sa punem punct acestei situatii", a mai spus Orban.

Potrvit lui Orban, demersul PNL urmareste "normalizarea" situatiei in Bucuresti.
"Nu in ultimul rand, vom lua in discutie un lucru care ne ingrijoreaza: pulverizarea PSD in Bucuresti. Nu am vrea sa ne trezim peste noapte cu colegi de Alianta ca Vanghelie, Ontanu sau Gherasim. Oameni care ne-au haituit prin Bucuresti in campania electorala. Exista semnale ca acestia ar vrea sa intre in interiorul Aliantei. La PNL nu au loc. Vrem sa ne asiguram ca nu se vor cuibari nici la PD", a mai spus Orban.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.