"Golanii" si "mizerabilii" care au semnat cererea de sustinere a lui Adrian Nastase i-au cerut ieri lui Mircea Geoana si Miron Mitrea sa-si dea demisia din functiile de partid.
Vicepresedintele PSD, Titus Corlatean, a solicitat alaturi de alti sustinatori ai lui Nastase ca Geoana si Mitrea sa fie inlocuiti de persoane tinere, nepatate, care sa pregateasca un Congres extraordinar al partidului. Mai mult, chestorul Marin Diaconescu l-a parat pe Mitrea ca si-ar fi facut serviciu de informatii in PSD pentru a da aceste informatii altor partide. Sedinta s-a desfasurat cu urlete pentru ca deputatii semnatari ai listei lui Bejinariu i-au mai cerut presedintelui PSD sa-si prezinte scuze public pentru afirmatiile facute la Hotelul Confort. Marin Diaconescu a fost unul dintre cei nemultumiti de vocabularul de Bronx al presedintelui PSD. "Nu suntem golani, nici derbedei, ci alesi. Probabil era nervos si a fost ca o refulare, dar sa refuleze in alta parte", a spus deputatul. Eugen Bejinariu a fost si mai dur.

"E o virtute sa fii golan. Nu stiu insa daca Mircea Geoana poate fi presedintele golanilor". Ponta i-a cerut lui Geoana sa scape "de sforarii si aranjatorii din jur si sa opereze puroiul de partid pana la capat". La terminarea sedintei, Geoana a vrut sa detensioneze atmosfera cerandu-si scuze deputatilor. El a anuntat si candidatul PSD pentru sefia Camerei: Valer Dorneanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.