Drapelul arborat pe cladirea Palatului Parlamentului a fost schimbat de 16 ori de la inceputul acestui an si pana in prezent, operatiune ce a costat Camera Deputatilor in jur de 200 de milioane de lei.
Secretarul general al Camerei Deputatilor Georgeta Ionescu a declarat, ieri, ca schimbarea drapelului a fost necesara din cauza felului in care aceasta a ajuns in urma vantului si a altor conditii meteorologice. Ionescu a spus ca le-a solicitat departamentelor pe care le are in subordine sa depoziteze, intr-o magazie, toate drapelele care se rup si sunt schimbate, intr-un an, pentru a exista o evidenta a acestora.

Georgeta Ionescu a mai cerut un studiu privind materialele mai rezistente din care ar putea sa fie facut drapelul pentru a rezista mai mult pe cladirea Parlamentului. "Lansam o provocare producatorilor de steaguri, daca ne pot ajuta sa avem un steag mai rezistent. Este jenant sa schimbam drapelul in fiecare saptamana", a spus Ionescu, la prima sa intalnire cu presa, in calitate de secretar general al Camerei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.