La sediul din Kiseleff, membrii PSD au avut o surpriza: ei au fost intampinati de un grup de revolutionari care cereau demisia lui Ion Iliescu din partid, motivand ca si acesta are dosar penal si este in aceeasi situatie cu Adrian Nastase.
Revolutionarii spun ca Iliescu este la fel de penal ca Nastase

Protestatarii, care fac parte din Blocul National al Revolutionarilor, au anuntat ca vor face acest demers in fiecare luni de acum incolo. Ei au cerut si demiterea lui Emilian Cutean de la conducerea comisiei parlamentare a revolutionarilor, dar si aflarea adevarului despre Revolutie. Cutean a fost si presedinte al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989, in perioada 2003-2004. Cutean, fost secretar de stat pentru problemele revolutionarilor in Guvernul Nastase, are in prezent peste 60 de procese intentate de diferite persoane sau asociatii de revolutionari pe probleme privind acordarea si analizarea dosarelor pentru reinnoirea certificatelor de revolutionar.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.