Prezenta la dezbaterea organizata de Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania Corina Cretu, senator PSD, a tinut sa reaminteasca faptul ca se apropie raportul de tara, iar Romania are nevoie de mobilizare a puterilor interne.
"La Bruxelles, Parlamentul European lupta pentru emancipare, pe cand la Bucuresti, Parlamentul Romaniei pierde din importanta pe care ar trebui sa o aiba". Din punctul sau de vedere, o parte din slabiciunile autoritatilor de la Bucuresti sunt din cauza ca acestia nu tin legatura cu euro-observatorii. De la numirea in functie a euro-observatorilor, au existat doar doua intalniri oficiale: una cu presedintele Basescu, dupa numire, iar cealalta cu premierul Tariceanu.

Solutia, in opinia Corinei Cretu, ar fi ca presedintele Basescu sa se intalneasca periodic cu euro-observatorii si cu parlamentarii europeni, pentru a fi la curent cu ce se intampla, dar mai ales cu ce se vorbeste despre tara noastra. "Romania pierde teren ca perceptie si s-au adunat multe etichete si prejudecati’, a intarit Cretu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.