Sorin Oprescu are dureri de cap in urma demisiei apropiatilor lui Dan Ioan Popescu
Inca un consilier PSD de la Bucuresti si-a dat demisia din partid, tot apropiat al lui Dan Ioan Popescu si un adversar al lui Marian Vanghelie.

Este vorba de Vlad Dumitrescu, fostul lider al TSD la Capitala, care a pierdut aceasta functie odata cu autosuspendarea lui Dan Ioan Popescu. Este al treilea consilier al PSD care isi da demisia in aceasta saptamana, dupa Alina Moise si Lucian Duta. Octavian Petrovici, fostul purtator de cuvant al PSD Bucuresti, care a demisionat primul dupa retragerea lui Dan Ioan Popescu, a declarat ieri ca "presiunile au venit chiar din interiorul partidului, din partea conducerii interimare de la Bucuresti si a celei centrale, si nu a actualei puteri". Justificarile oferite de conducerea PSD dovedesc ipocrizie si ruptura de realitate, a apreciat Petrovici. Mircea Geoana a declarat ieri ca regreta gestul colegilor demisionari, dar spera "sa se linisteasca si sa-si revina". El a spus ca nu intelege motivele demisiilor. Pe de alta parte, in contradictie cu aceste demisii, Geoana s-a laudat ca "atmosfera in PSD Bucuresti incepe sa fie mai atragatoare si mai corecta".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.