Mircea Geoana a organizat ieri o intalnire cu sindicalistii pentru a contracara relansarea stangii propusa de Petre Roman in cadrul unei intalniri tinute cu o zi inainte la care presedintele PSD nu a participat.
Ca o reactie la refuzul lui Geoana de a accepta dialogul cu Petre Roman, nici Ion Iliescu nu a participat ieri la intalnirea presedintelui PSD cu sindicalistii, desi se afla in cladirea din Atena, iar intalnirea avea loc chiar la etajul unde este si biroul parlamentar al lui Ion Iliescu. De altfel, Iliescu a asteptat pana a ajuns Mircea Geoana, asa incat cei doi s-au intalnit pe scari, presedintele PSD urcand, iar fostul presedinte plecand ostentativ. Cei doi au avut un mic dialog pe scari, de fata fiind si Miron Mitrea, si Mihai Tanasescu.

Iliescu si Roman anuntasera cu o zi inainte ca mai vechea "Fundatie pentru Republica si Democratie" se va implica in dialogurile despre relansarea stangii. Geoana foloseste in replica Institutul Social Democrat "Ovidiu Sincai", traditional apropiat de PSD, dar a contactat si Fundatia Friederich Erbert pentru alte dialoguri, paralele cu cele ale lui Roman si Iliescu, despre relansarea stangii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.