In ajunul alegerilor pentru sefia PD, organizatia judeteana Vrancea se afla in fierbere, din cauza conflictului dintre senatorul Jan Vraciu si finantatorul Nicu Mazare.

Toata tevatura a pornit dupa ce contracandidatul senatorului Jan Vraciu, omul de afaceri Nicu Mazare, considerat favorit in cursa pentru sefia organizatiei, a fost impiedicat sa candideze, pe motiv ca nu are vechimea necesara in partid. Prin urmare, demisiile au inceput sa curga, numarul membrilor care au anuntat ca au parasit partidul ajungand la 40.

Secretarul general al PD, ministrul Vasile Blaga, a declarat ca Mazare si Vraciu si-au ales prost momentul sa se certe. "Nu este timp, acum, pentru conflicte interne de genul celui de la Vrancea", a declarat Blaga.

Nicu Mazare sustine ca va ramane in PD ca simplu membru, dar a lasat sa se inteleaga ca lucrurile s-ar putea schimba "Nu mor caii cand vor cainii, si nici slugile cand vor stapanii", a precizat acesta. Mazare a finantat ultima campanie electorala a organizatiei PD Vrancea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.