Din cauza stresului, acestuia i-a "sarit" glicemia la 300 mg pe decilitru

Tensiunea in care traieste in ultima perioada Adrian Nastase, fost premier si actual presedinte al Camerei Deputatilor, a inceput sa-i provoace acestuia mari probleme de sanatate.

Putini stiu ca Adrian Nastase are diabet. Stresul si tensiunea cauzate de ancheta DNA, iminenta perchezitie, problemele de sanatate ale Danei, sotia sa, toate acestea si-au spus cuvantul si s-au concretizat printr-o crestere foarte mare a glicemiei. Zilele trecute, Adrian Nastase si-a speriat apropiatii, in conditiile in care glicemia i-a "sarit" la 250-300 mg pe decilitru. Or, limitele normale ale nivelului de zahar in sange sunt intre 80 si 120 mg intre mese!

Medicii specialisti i-au recomandat acestuia ca este absolut necesar sa recurga la insulina, pentru a nu-si agrava starea si mai mult, existand pericolul unei come diabetice. Insa presedintele Camerei Deputatilor a refuzat vehement sa recurga la insulina. El si-a justificat decizia prin faptul ca, de vreme ce ar fi posibil sa nu respecte tratamentul si orele de masa regulate, atunci ar aparea riscul unei hipoglicemii, ceea ce duce la lesin.

Adrian Nastase a considerat ca este mai sanatos sa evite o astfel de situatie -pierderea cunostintei- pentru a nu da nastere unor barfe ale "binevoitorilor", care ar putea interpreta un eventual lesin drept o consecinta a anchetei efectuate de DNA.

Dana Nastase a parasit spitalul pe sest

Dana Nastase a fost externata ieri, in mare secret, de la salonul VIP-urilor al Spitalului de Urgenta Floreasca. Aceasta, dupa ce sotia presedintelui Camerei Deputatilor a fost adusa de salvare in noaptea de marti spre miercuri, cu putin timp inainte ca procurorii DNA sa inceapa cercetarea penala in dosarul "Zambaccian". Plecarea Danei Nastase din spital a fost abil orchestrata de serviciile de paza astfel ca, la ora 11.30, ea a parasit unitatea "Floreasca" printr-un pasaj subteran care leaga spitalul de o clinica privata. De acolo, sotia demnitarului a plecat in tromba intr-un Jeep de culoare neagra, insotit de alte doua masini.

Averile la control

Comisia pentru controlul averilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a luat, ieri, in discutie cererea de verificare a averii presedintelui Camerei Deputatilor. Comisia speciala a ICCJ va verifica modul in care si-au dobandit averea sotii Dana si Adrian Nastase. Procurorii iau in considerare o legatura intre achizitionarea unei parti din imobilul situat in strada Zambaccian din Bucuresti si mostenirea primita de familia Nastase, fiind avute in atentie aspectele semnalate de presa si cunoscute generic sub numele "Afacerea Matusa".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.