Presedintele Comisiei de abuzuri, Rodica Stanoiu, i-a cerut ministrului de Justitie, Monica Macovei, sa fie mai cooperanta in relatia cu Parlamentul.
Stanoiu a avertizat-o pe Macovei ca un razboi cu Parlamentul este dinainte pierdut, dupa cum si ea a pierdut razboiul cu presa din timpul cat a fost ministru al Justitiei. "Veniti mai des in Parlament ca sa va sustineti proiectele de lege" a cerut Stanoiu. Acuze similare au venit din partea senatorului PRM Valentin Dinescu. Acesta a spus ca Macovei trateaza relatia cu Parlamentul mai degraba afectiv decat profesional.

"Daca veti institui raporturile dintre dumneavoastra si Parlament de pe pozitii de razboi, razboi va fi" a spus Dinescu. In replica, Macovei a spus ca nu doreste o relatie incordata cu Parlamentul, insa au fost momente in care nu i-a simtit pe unii dintre ei alaturi in lupta impotriva coruptiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.