Adrian Nastase a respirat usurat dupa anuntarea votului dat de grupul deputatilor PSD impotriva perchezitiei la imobilele sale.

Au fost 87 de voturi care s-au solidarizat cu el, numai doua impotriva.

Mesajul principal al lui Nastase a fost acela ca atacul asupra lui ar ricosa asupra partidului, pentru ca acesta "sa ramana in zona de hibernare pana se construieste planul cu partidul prezidential pana la sfarsitul acestui an". Din nou, fostul premier a spus ca ar putea urma si alti PSD-isti sirul de invinuiri si perchezitii.

El se considera "un sacrificiu ritual", in timp ce Parlamentul ar fi "strans sandwich intre Cotroceni si Guvern".

Nastase a apelat si la emotiile deputatilor PSD, provocandu-i sa-si imagineze cum s-ar simti ei in situatia lui. Cu Viorel Hrebeniuc asezat in dreapta, probabil foarte racit, pentru ca tusea din greu, Nastase a facut apel la colegii din Bacau ca acestia sa spuna daca fostul premier a facut trafic de influenta. Hrebenciuc, impasibil, s-a aratat gripat. Surse din PSD afirma ca rezultatul votului ar fi fost stabilit inaintea sedintei, astfel incat sa apara doua voturi care sa demonstreze ca in PSD exista si pareri diferite.

Ce cauta procurorii

Dan Iosif a declarat ca are informatii ca la Nastase acasa "sunt cautate doua bratari dacice, kosoni si in tamplaria de termopan un biletel pe care scrie mita".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.