Conducerea Partidului Democrat s-a reunit pentru a discuta conditiile puse de PNL la propunerea de fuziune.

Liderul PD Emil Boc a subliniat ca este important ca Alianta D.A. sa ramana unita si sa rezolve prin discutii divergentele aparute in ultima perioada.

Emil Boc a respins acuzatiile formulate de PNL la sfarsitul saptamanii. in ceea ce priveste primirea Elenei Udrea, fosta membra a PNL, in PD, domnul Boc a precizat ca aceasta era de sase luni independent, deci cazul nu ar insemna incalcarea protocolului de colaborare.

De asemenea, liderul Partidului Democrat a negat ca prin alegerea unui viceprimar PD la sectorul 2 din Bucuresti s-au incalcat intelegerile cu PNL. El a adaugat ca Partidul National Liberal are un primar si un viceprimar simultan la Bacau, iar acest lucru nu e considerat o anomalie.

PD a mai precizat ca va continua proiectul sau de formare a unui pol crestin-democrat in Romania, precizand ca nu doar PNL, ci si alte formatiuni, pot adera la acesta.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.