Filmari cu camera ascunsa, realizate de un post de televiziune, au relevat faptul ca angajatii hotelului deputatului Mitica Dragomir se ofereau sa aduca clientilor prostituate, contra 130 de euro/ora * Din luna decembrie, in Hotelul "Crystal Palace" vor locui, in majoritate, deputati * Dragomir - Corleone se considera victima unei inscenari
Parlamentarii care vor fi pentru prima data alesi la apropiatele alegeri au deja pregatit un pat cald si o camera "insufletita", pentru a se reface in noptile dintre zilele cu activitate grea la Camera. Pregatirile sunt urmarea incheierii unui contract intre Camera Deputatilor si Hotelul "Crystal Palace", proprietatea deputatului PRM, Dumitru (Mitica) Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, care recent a trecut-o pe numele fiului sau, Bogdan Dragomir. Prin acest contract, o parte dintre parlamentarii pentru care Hotelul Bucuresti (aflat in renovare) nu are capacitate suficienta de primire, vor fi "transferati" la hotelul lui Dragomir. S-a si decis care anume dintre ei - cei care vor fi alesi pentru prima data ca deputati.

Surpriza din hotelul lui Dragomir - dezvaluita cu probe zdrobitoare de presa - sunt "damele de consumatie", dintre cele care au fost mereu fericite sa-i aiba drept clienti pe distinsii parlamentari, cu dare de mana.

Este de notorietate ca pana acum, la Hotelul Bucuresti prostituatele de lux s-au fatait ca la ele acasa. Era chiar o mandrie in bransa lor sa-i "serveasca" pe alesii neamului. Intre timp, metoda s-a perfectionat si au inceput sa circule adevarate cataloage ori pliante cu pozele "fetelor", menite sa faca mai usoara alegerea potrivita, functie de gusturile fiecarui ales. Din cate se stie, afacerea a fost bine organizata, deoarece nu au existat plangeri in privinta "prestatiei" fetelor.

Si iata cum, dupa cum s-a demonstrat la televizor, "placerile" de la Hotelul Bucuresti s-au extins, precum o molima, si la Hotelul "Crystal Palace". Un post central de televiziune a surprins cu camera ascunsa modul in care angajatii hotelului ofereau clientilor, prostituate, contra bani. Discutiile dintre angajatii Hotelui "Crystal Palace" si clienti erau fara perdea. Personalul oferea numerele de telefon ale curvelor de lux si isi exprima regretul ca nu avea disponibil pe moment un catalog cu pozele fetelor. In imagini, unul dintre angajati chiar ii lauda pe ziaristii (care s-au erijat in clienti), pentru alegerea facuta, spunand: "Bucata este tut!" Mai departe, dupa ce clientul alegea, in 15 minute aparea in camera si prostituata comandata. Cu un tarif de 130 de euro pe ora, pe care si-l permit numai clientii cu dare de mana, fetele "rezolvau" orice dorinta. Trasa de limba, una dintre prostituate a inceput sa povesteasca mecanismul prin care functiona si chiar era ferita de autoritati reteaua de prostitutie. Fata a relatat ziaristilor aflati in misiune acoperita, ca o parte din banii platiti de clienti pentru sex se imparteau: 20 de euro la receptia hotelului, zece la bodyguarzi si zece la politisti. Astfel, toata lumea era multumita si nu se inregistra nici un fel de incident nedorit: "Fiecare primeste cate ceva. Unii bani, altii placere".

Corleone zice ca este victima unei inscenari

Contactat telefonic, deputatul PRM, Mitica Dragomir, s-a lasat cu greu convins sa ofere explicatii despre dezvaluirile privind prostituatele din Hotelul Crystal Palace: "Eu nu prea am chef sa dau declaratii la ZIUA, care a mancat mereu cacat despre mine, daca vreti sa aflati ceva uitati-va diseara la OTV, ca o sa vedeti acolo spectacol!"

La insistentele noastre, argumentate ca ar fi necesara o explicatie macar din respect pentru cititori, printre care pot fi si sustinatori ai sai, Mitica Dragomir a acceptat sa ne detalieze, negand cu vehementa faptul ca in hotelul sau ar functiona o retea de prostituate: "Filmarile prezentate de Antena 1 sunt de acum cinci luni, iar angajatul acela care aparea inregistrat a fost dat afara din serviciu, de peste patru luni, cu litera "i", de catre fiul meu, care e cu mult mai dur decat mine. Domne' eu incep sa cred ca angajatul ala mi-a fost bagat pe gat de cineva, ca sa ma compromita! Cat priveste filmarile cu prostituata aia, nu s-au facut domne' in vreo camera de hotel de-a noastra, pentru ca decorul nu seamana de nici un fel! S-au facut in alta parte! Am chemat chiar acum un avocat de-al meu, sa vad cum pot sa-i actionez in judecata pe cei de la Antena 1 (...) In legatura cu contractul de cazare pentru parlamentari, domne' eu pierd bani seriosi din asta, dar l-am facut pentru ca am vrut sa arat ca cei de la PRM ajutam Parlamentul! La mine cea mai ieftina camera este 160 de euro si am un grad de ocupare de 80%. Pentru o camera pentru parlamentari eu iau doar 48 de euro, sau de dolari, adica aproape de patru ori mai putin si, retineti, hotelul este al cincilea din tara ca valoare. Bine, ei au cerut tot hotelul, dar nu li-l pot da pe tot!"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.