PNL Covasna a decis inghetarea protocolului Aliantei pe plan judetean. Democratii afirma ca nu stiu despre ce este vorba.
Biroul Permanent al PNL Covasna s-a intrunit, marti dupa-amiaza, intr-o sedinta extraordinara pentru a dezbate modul in care functioneaza Alianta PNL-PD la nivel judetean. "Am decis inghetarea protocolului Aliantei ca urmare a incalcarii grosolane al acestuia de catre PD", a declarat, la sfarsitul sedintei Biroului Permanent al PNL Covasna, purtatorul de cuvant al organizatiei judetene, Nitu Ciprian. El a refuzat sa spuna in ce consta "incalcarea grosolana" a protocolului, subliniind ca nici alte persoane din conducerea PNL Covasna nu vor oferi amanunte.
De cealalta parte, presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, s-a declarat "nedumerit" de decizia colegilor din alianta.

"Nu stiu despre ce incalcare se vorbeste, dar in orice caz nu asa se procedeaza intr-o Alianta. Presedintele PNL Covasna, domnul Zaheu, putea sa ma sune si sa-mi spuna ca democratii au incalcat cu ceva protocolul si sa discutam despre aceasta problema. Dar, subliniez ca habar nu am cu ce am gresit noi in ceea ce priveste protocolul Aliantei. Este hotararea lor, eu nu am de gand sa denunt protocolul", a spus Baciu. "Ei au decis inghetarea protocolului, noi o sa asteptam sa vina primavara poate se dezgheata", a adaugat acesta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.