Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a tinut din nou sa-i dea un raspuns liderului PD, Emil Boc, care l-a acuzat cu o saptamana in urma ca nu reprezinta Romania la Consiliul Europei.

"Ca sef al delegatiei romane la Bruxelles, eu reprezint Romania, Uniunea si Consiliul Europei. Cred ca Boc mi-a reprosat ca nu am discutat cu membrii delegatiei despre recomandarea mea fie pentru ca "nu stie mecanismele de functionare ale Consiliului Europei, fie pentru a dezinforma cu buna-stiinta opinia publica".

Totodata, acesta sustine ca sunt partide in interiorul Coalitiei, precum PD, care intentioneaza sa organizeze alegeri anticipate. "Noi credem ca sunt contraproductive, ca toate lumea pierde din ele. Oamenii ne-au dat mandat pe patru ani, dar sunt partide care au analizat si au ajuns la concluzia ca vor castiga din aceste alegeri", a mai spus Frunda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.