Elena Udrea a semnat ieri adeziunea de membru al PD, devenind parte a filialei sector 1, acolo unde s-au inscris deja cele doua fiice si sotia lui Traian Basescu.
"Obiectivul meu principal acum este sa ma integrez in echipa PD si sa ma implic in proiectele care sint acum prioritare: fuziunea si o guvernare de succes", spune doamna Udrea. A explicat si motivul pentru care a ales sa intre in rindurile democratilor, aruncind o sageata inspre presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu. "S-a intimplat ca echipa pentru care am intrat in PNL sa nu mai fie acolo si m-am simtit mai apropiata de PD.’’ In ceea ce priveste viitoarele functii pe care le va detine in cadrul partidului, a fost destul de evaziva. "Nu am venit sa-mi arog drepturi pe care nu am demonstrat ca le am. Nu stiu daca voi avea functia de purtator de cuvint. Chiar daca nu voi avea aceasta functie, pot fi un purtator de mesaje al partidului", a mai spus ea. Referintele primite de la Cotroceni au fost de bun augur pentru Elena Udrea.

Presedintele PD, Emil Boc, s-a aratat fericit de faptul ca o va avea subalterna pe fosta sefa a Cancelariei prezidentiale. "Cred ca o persoana careia presedintele i-a acordat incredere totala merita sa faca parte din partidul nostru. Ea a facut dovada unui mare caracter atunci cind a parasit Administratia Prezidentiala din proprie initiativa, pentru a nu lasa sa planeze suspiciuni asupra celei mai importante institutii", a apreciat Boc.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.