"Situatia locativa a actualului primar general al Capitalei, Adriean Videanu, este suficient de neclara pentru a da nastere unor suspiciuni intalnite si in cazul celorlalti lideri politici

"Situatia locativa a actualului primar general al Capitalei, Adriean Videanu, este suficient de neclara pentru a da nastere unor suspiciuni intalnite si in cazul celorlalti lideri politici aflati astazi in atentia Departamentului National Anticoruptie (DNA). Deocamdata insa, nici un demnitar PD nu se afla in atentia organelor de cercetare, ca si cand coruptia ar avea culoare politica si aceasta ar fi, intamplator, alta decat culoarea PD."

Conform ultimei declaratii de avere, Videanu detine doua locuinte aflate in proprietatea sotiei sale, in conditiile in care, in urma cu mai multi ani, el a fost improprietarit de Camera Deputatilor cu un apartament repartizat din fondul locativ de stat al acestei institutii. Cumparat ulterior de catre deputatul Videanu, apartamentul se afla azi in proprietatea sotiei acestuia, Miorita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.