Secretarul general al PSD, Miron Mitrea, a confirmat ieri ca Ion Iliescu a revenit in prim-planul partidului pentru ca are suportul electoratului. Se pune tot mai mult problema in ultima perioada pe cine reprezinta actuala conducere a partidului, in conditiile in care fostul presedinte Ion Iliescu reprezenta electoratul validat prin alegeri, a declarat Mitrea la un post de televiziune.

El a remarcat ca actuala conducere a PSD este validata de Congres si nu de electorat. "Dupa logica discutiei, am fi spus ca, in momentul in care am pierdut alegerile prezidentiale in 2004, conducerea de atunci a partidului trebuia sa faca un pas intr-o parte, sa lase o noua conducere. Noua conducere putea sa fie si Ion Iliescu. El nu a facut parte din conducerea 2001-2004, dansul a fost presedintele partidului doar patru ani de zile, intre 1997 si 2000" a spus Mitrea.

Potrivit secretarului general, PSD a avut "cam intotdeauna" doua centre de putere: unul de la partid si unul de la Cotroceni, cand Ion Iliescu era seful statului. Intre aceste doua centre nu a existat contradictie, a mai spus el.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.