Presedintele Traian Basescu a declarat ca nu face nominalizari cand vorbeste despre grupuri de interese nelegitime, deoarece presa ar spune ca da dispozitii Justitiei si a precizat ca va continua sa semnaleze "fenomene", pentru ca acum statul roman are forta sa demonstreze ca nu se mai lasa pacalit. "Daca as face nominalizari, a doua zi toti ati spune ca presedintele Basescu a dat dispozitii Justitiei sa fie arestat unul sau altul. Nu este treaba mea sa fac nominalizari. Aceasta treaba este a Justitiei", a declarat seful statului, cand a fost intrebat de ce nu face nominalizari atunci cand vorbeste despre grupuri de interese nelegitime.

Basescu a adaugat ca, atunci cand vorbeste in imprejurari publice, are obligatia "sa constate fenomene care exista". "Ma tem ca, desi foarte multi s-au suparat, sunt fenomene despre care se scrie de multa vreme. Se pare ca unora le place doar cand sunt scrise de presa. Daca intr-o analiza comprehensiva sunt prezentate si de un om politic, ele nu sunt bune. Deci, cred ca am facut ce trebuia", a mai spus presedintele.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.