Pentru a nu mai fi pusi in dificultate cind sint intrebati despre doctrina populara pe care tocmai au imbratisat-o, democratii au adus la Bucuresti patru parlamentari europeni ai PPE, care sa-i invete cu ce se maninca popularismul.
Parlamentarii democrati se intilnesc astazi cu patru parlamentari ai grupului PPE din Parlamentul European. Scopul intilnirii de la Hotelul Phoenicia este antrenarea senatorilor si deputatilor PD in tainele doctrinei populare pe care au imbratisat-o de curind. Responsabili cu "trainingul" sint Erhard von der Bank, directorul Centrului pentru Educatie si Pregatire Politica Parlamentara al grupului PPE, Doris Pack, parlamentar european si presedintele Organizatiei de Femei din PPE, Simon Busuttil, parlamentar european si fost membru al Grupului de negociere UE-Malta, si Philipp Schulmeister, directorul Departamentului de Relatii Publice al grupului parlamentar PPE.

Evenimentul are loc la doar doua zile dupa ce democratii fortau impunerea unui calendar al fuziunii cu PNL sub umbrela doctrinei populare fara o consultare prealabila pe aceasta tema. De altfel, la intilnire nu a fost chemat nici un parlamentar al PNL, desi ar fi fost o ocazie prielnica pentru un prim pas de "pervertire" la doctrina populara. Nici parlamentarii UDMR nu au fost chemati, desi fac parte din singura formatiune politica parlamentara din Romania care este membra cu drepturi depline al Partidului Popular European.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.