Seful Camerei nu vrea sa demisioneze. PSD inca il sustine, insa doar daca "nu exista ratiuni suplimentare"
Secretarul general al PC, senatorul Sabin Cutas, a declarat ieri ca mult mediatizatul scandal de la Palatul Victoria, generat in urma intilnirii dintre premierul Tariceanu, ministrul Monica Macovei si Dinu Patriciu, este "unul artificial". Curios insa, unul dintre ziarele care "in mod artificial" a umflat scandalul Macovei este "Jurnalul National", controlat de liderul Partidului Conservator. Acest scandal si multe altele, considera PC, au fost generate pentru a crea "o stare de confuzie in tara".

"S-au facut numeroase speculatii pe tema scandalului Tariceanu-Macovei-Patriciu. Cei trei au recunoscut ca s-au intilnit, au declarat ce s-a discutat, nu vad de ce s-a continuat subiectul. PC va milita in continuare pentru un climat propice de lucru in Guvern, si nu va lua in seama toate fumigenele", a conchis Sabin Cutas. Fruntasii PC au mai precizat ca in cazul "Copos", acesta se bucura in continuare de sustinere pentru functia de viceprim-ministru si ca doar in situatia unei decizii definitive de vinovatie data de vreo instanta se vor lua masuri. Nu se stie daca la viitorul congres al PC, problema raminerii sau iesirii de la guvernare va mai fi de actualitate. "Exista la ora actuala doua motiuni, cea a dlui Nicolau, prin care se cere iesirea de la guvernare, si cea a ministrului Copos, de raminere, dar pulsul filialelor, luat in ultimele zile, indica un curent majoritar de raminere la guvernare".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.