"Cred ca ar fi momentul ca liberalii, indiferent de divergentele de opinie, sa fie uniti, solidari, sa comunice si sa accepte diversele opinii si sa renunte la excluderi", a declarat Mona Musca, sambata, la Conferinta Nationala a femeilor liberale, de la Palatul Parlamentului. Deputatul liberal a spus ca nu a fost invitata la acest eveniment, dar ca a venit pentru ca nu este dusmanul acestui partid, ci este interesata de ceea ce se intampla in PNL.

Mona Musca a acuzat conducerea partidului si de faptul ca atat ea, cat si fostul lider liberal Valeriu Stoica nu au fost invitati nici la Conferinta Organizatiei PNL Bucuresti care a avut loc in noiembrie. Desi a cerut de doua ori membrilor conducerii partidului aflati in prezidiu sa i se acorde dreptul la cuvant, deputatului liberal i-a fost refuzat acest lucru. Mona Musca a refuzat sa devina membra de onoare a Organizatiei de Femei a PNL, in schimb a anuntat ca doreste sa fie membra a Organizatiei femeilor liberale din sectorul 1.

Ea a demisionat in vara anului trecut din functia de vicepresedinte al PNL si din cea de ministru al Culturii si Cultelor, nemultumita de prestatia premierului si liderului partidului, Calin Popescu Tariceanu. In functia de presedinte al Organizatiei Nationale a Femeilor Liberale a fost reales senatorul PNL Norica Nicolai.