Ion Iliescu si Nicolae Vacaroiu nu s-au deplasat la reuniunea de la Sfantu Gheorghe a conducerii PSD. Motivul invocat a fost varsta, in cazul lui Iliescu, si probleme dentare in cazul presedintelui Senatului.

Iliescu a anuntat ca nu mai este "tanar, ca la 60 de ani", iar presedintele Senatului s-a justificat cu un "abces la o masea". Ei nu au stat insa degeaba, ci s-au intalnit la Senat cu cativa colegi pesedisti pentru a-si pune la cale strategia pentru urmatoarea sesiune parlamentara. Iliescu a spus ca a vorbit cu "baietii din teritoriu" pentru a stabili strategia pentru urmatoarea sesiune si pentru a reconfirma membrii Biroului Permanent.

In plus, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a spus ca a vorbit cu liderul grupului PSD, Ion Iliescu, si despre preluarea functiilor de conducere din Senat, pentru viitoarea sesiune. "PSD preia functia de vicepresedinte de la Alianta D.A., functia de secretar, o functie de chestor si, pentru ca noul statut prevede pentru Senat patru functii de chestor in loc de doi, normal ar trebui sa ne mai revina o functie de chestor dintre cele doua", a spus Vacaroiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.