Adrian Nastase considera ca PSD ar avea doar de castigat in cazul unor alegeri anticipate, dar zice ca cei care le vor provoca vor fi raspunzatori de criza politica, deoarece, in ultimul timp, au avut loc alegeri de tot felul, iar la anul vor fi alegeri pentru Primaria Bucurestiului.

Nastase a explicat de ce ar avea de castigat PSD in cazul unor anticipate: "Voturile care ar merge, spre exemplu, la UDMR, care se teme ca nu ar mai intra in parlament, s-ar redistribui, PUR, in mod evident, ar fi intr-o situatie mai delicata, iar cei care au votat neconditionat pe un vot negativ impotriva noastra si in favoarea D.A. ar putea sa se mai gandeasca o data, si, in opinia mea, rezultatele pentru noi ar putea sa fie mult mai bune, dar altcineva va fi raspunzator de criza politica."

Nastase s-a declarat dezamagit de decizia PUR de a se alatura actualei guvernari, declarind ca: "Sigur, in politica inveti in permanenta si intelegi ca sentimentele nu au nici un rost. Pana la urma, interesele sunt cele care determina aliantele si actiunea politica".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.