Nimic nu pare sa-l poata "cuminti" pe Antonie Iorgovan. Ultima sa "isprava" s-a consemnat ieri, cand a spus ca "il considera mort, pur si simplu", pe seful noii sale filiale, Caras-Severin.

Varful de forma al rebeliunii sale in PSD l-a atins cand a calificat tema parlamentului unicameral - sustinuta de presedintele Mircea Geoana, drept o "imbecilitate". Drept urmare a fost deposedat de toate functiile de la centru si dat pe mana organizatiei de care apartinea, Prahova, cu speranta ca il vor da afara din partid. Acestia l-au facut insa scapat, iar Iorgovan a mers mai departe si a cerut, la mijlocul lunii decembrie, sa fie mutat la organizatia Caras-Severin.

Conform unor surse din partid, el s-a declarat mai aproape de acest judet si a promis conducerii ca se va cuminti. De asemenea, el a promis ca-si va face datoria in noua filiala, ca o sa fie constructiv si ca o sa puna pe picioare aceasta organizatie, una cu rezultate slabe, asa ca centrul i-a dat aprobarea sa se mute. Nu a rezistat insa prea mult, iar ieri s-a dezlantuit impotriva conducerii filialei Caras-Severin.
Senatorul sustine ca venirea sa a provocat criza si panica pentru ca in spatele liderilor locali ai PSD s-ar afla presedintele PD Caras-Severin, Sorin Frunzaverde.

"Acest personaj pentru mine nu exista. Deci, eu il consider mort, pur si simplu", a declarat Iorgovan, despre deputatul Ion Mocioalca, liderul PSD Caras-Severin. El sustine ca, de fapt, filiala este condusa de Frunzaverde: "PSD Caras-Severin este condus de Frunzaverde, iar coada de topor numarul unu a lui Frunzaverde este acest Mocioalca, iar restul sunt catelusii lui".

Desi sursele citate ne-au spus ca el a fost cel care a solicitat sa-si schimbe domiciliul de partid, Iorgovan declara altceva. "Eu vreau sa va asigur ca am fost rugat sa ma misc in Caras-Severin. Sa nu va imaginati ca este usor pentru mine sa sar tara de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga. Adica, de la centru spre margine, spre Caras-Severin", a sustinut senatorul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.