Liderul PSD din Camera Deputatilor are rezervate, din 1999, 37,5 hectare in „extravilanul” din Voluntari printr-o „promisiune de vanzare”. In plus, colegul lui Nastase are puse deoparte, prin aceeasi inginerie funciara, 14,5 hectare la Navodari.
Un alt greu din PSD a pus la cale un plan tip "Matusa". Viorel Hrebenciuc - liderul PSD din Camera Deputatilor - a gasit o modalitate de a-si camufla banii mai iscusita decat cea a sefului Adrian Nastase. In declaratia sa de avere, liderul Partidului Social Democrat jongleaza cu doua terenuri de o dimensiune si valoare fabuloase. Strategia pesedistului a fost facuta in asa fel, incat acoperirea averii e totala, iar suma care poate sa apara in viitoarea declaratie de avere este de peste zece milioane de euro. Viorel Hrebenciuc isi incepe declaratia de avere cu evidentierea a trei terenuri.

In declaratie se sustine ca deputatul detine un teren de 500 metri patrati la Slanic Moldova, dobandit prin contract de vanzare-cumparare, in 1991. Pana aici - nimic anormal. Urmatoarele proprietati sunt, insa, suspecte.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.