Premierul Calin Popescu Tariceanu si-a sarbatorit ieri ziua de nastere, in avans, iar printre „invitati“ s-au numarat PSD si matusile bogate.

Asta, pentru ca, Adrian Nastase, dar si fabuloasa sa matusa au fost adesea invocati la reuniunea de ieri. Chiar si sarbatoritul a facut trimiteri la PSD, dupa ce a spus ca de ziua sa vrea sa-si petreaca timpul cu familia, iar in plan politic si-a exprimat dorinta de a avea un an fara inundatii si gripa aviara. "Am primit cadouri de Craciun, dar de ziua mea le-am cerut colegilor sa nu-mi aduca nimic, pentru ca nu vreau sa confunde cineva PNL cu PSD", a spus Tariceanu. Si membrii PNL s-au conformat, cel putin in ochii presei. "Imi aduc aminte de de zilele fostului premier Adrian Nastase, la care membrii PSD se intreceau in cadouri scumpe si valoroase.

Cred ca Nastase si-a facut averea si din cadouri rezultate din supusenie si din dorinta de a se pune bine cu seful", a raspuns presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban. Si secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a invocat "matusa". La o parola cu ziaristii invitati, el se plangea ca liberalii ar vrea sa-si cumpere sediul, dar nu au bani. Chiriasilor din Aviatorilor le-ar trebui o suma echivalenta cu cea mostenita de Nastase de la matusa Tamara, adica un milion de dolari. "Si noi nu avem matusi", a oftat Motreanu.

Nici ceilalti invitati la agapa de la sediul partidului nu au parut sa fi incalcat consemnul in privinta cadourilor. "Cadoul sunt eu insumi!", a replicat deputatul Titus Gheorghiof cand a fost intrebat de daruri. "Voi contribui daca colegii s-au gandit sa-i ia ceva", a anuntat si fostul ministru al Sanatatii, Mircea Cinteza. "Nu am adus cadou. Cu ce sa vii? Cu flori?" , a intrebat retoric si senatorul Nicolae Vlad Popa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.