Presedintele CJ Ialomita a fost repus in functie printr-o hotarire a prefectului. Filiala PD de acolo este hotarita sa conteste decizia, insa nu are sustinere de la centru.

Desi e fost membru PD, prefectul judetului Ialomita, Marinica Cazacu, a declarat ilegala hotarirea consilierilor PD si PNL de a-l revoca din functie pe Silvian Ciuperca (PSD), presedintele CJ. Motivul invocat de acesta este faptul ca reprezentantii Aliantei au luat hotarirea dupa ce presedintele a declarat sedinta inchisa.

Prefectul considera insa ca nici reprezentantii PSD nu au procedat corect cind au parasit sala si de aceea s-a adresat instantei de contecios administrativ pentru a se pronunta asupra acestei chestiuni. Pina la decizia instantei, hotarirea de revocare a fost suspendata, iar presedintele CJ a fost repus in functie. Maria Petre, liderul PD Ialomita, s-a declarat nemultumita de decizia fostului sau coleg de partid, prefectul Marinica Cazacu, si de aceea va ataca, la rindul ei, in instanta, hotarirea acestuia.

Actiunea liderului democrat din Ialomita nu are insa sustinerea partidului. "Este un demers intern al celor din Ialomita, nu este un demers care sa implice Partidul Democrat, ca urmare nu are sustinerea partidului. Este o actiune care tine de ineficienta presedintelui Consiliului Judetean de acolo si e o problema locala a filialei", ne-a declarat presedintele PD Emil Boc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.